Sprijin pentru copiii care frecventează Centrul de Îngrijire Zi Oradea, în pragul Sărbătorilor Pascale

Generozitatea şi bunătatea comunității orădene continuă în pragul Sărbătorilor Pascale. Atât persoane fizice cât şi persoane juridice au venit înspre Direcția de Asistență Socială Oradea, cu dorința de a face o bucurie copiilor care frecventează Centrul de Îngrijire Zi Oradea.

D-l Trip Vasile Valeriu, reprezentantul firmei Valtryp, a venit în sprijinul nostru şi a donat pantaloni de uniformă şcolară pentru copiii din cadrul centrului, precizând: ,,Am donat cu drag şi cu suflet”. De asemenea, Asociația Facil, prin intermediul laboratorului Humanamed, a donat îmbrăcăminte şi încălțăminte pentru copiii din centru, cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani, din dorința de a da o mână de ajutor acolo unde este nevoie.

La finalul săptămânii trecute, Patiseria Iami s-a implicat într-un mod inedit şi activ și a venit înspre copiii din Centrul de Zi Oradea stârnindu-le curiozitatea şi creativitatea celor mici printr-un joc de decorațiune. D-na Tomciani Ioana Corina, directorul societății, s-a implicat personal şi a pus la dispoziția copiilor biscuiți din turtă dulce în formă de ouă, iepurași și steluțe şi spumă colorată alimentară pentru a picta şi orna biscuiții. A fost o activitate frumoasă, copiii s-au implicat cu entuziasm şi au ascultat cu atenție indicațiile oferite. După ce şi-au arătat talentul, cei mici au fost recompensați de către d-na Ioana cu sărățele, cornulețe, brioşe, biscuiți şi alte bunătăți dulci, fiecare primind şi un pachețel pentru acasă. Astfel, copiii de la Centrul de Zi au fost răsfățați în această perioadă, bucuria darurilor citindu-li-se în ochi. ,,A fost cea mai frumoasă zi!”, au exclamat copiii.

,,Dorim să mulțumim tuturor celor care au venit înspre noi, pentru implicarea şi bunătatea de care au dat dovadă, contribuind prin gestul lor la bucuria acestor copii minunați”, a ținut să mulțumească Anca Grama, directorul DASO.

Aceşti copii provin din familii aflate în dificultate sau de risc de excluziune socială, familii numeroase, monoparentale, dezorganizate, cu un nivel scăzut de educație, existând posibilitatea de abandon şcolar şi familial, fapt pentru care au nevoie de susținerea noastră.

Pe această cale, alături de copiii din centru vă dorim un Paște liniștit, cu multă sănătate! 

Distribuie informația
Alte știri