Sprijin pentru orădenii care au nevoie de medicamente

Mihai, Ciprian și Andrei sunt cei 3 camarazi, care în puținul timp liber pe care îl au la dispoziție în această perioadă, încalecă motocicletele și alături de ceilalți membri ai Clubului Blue Knights România VI, vor participa la activități de voluntariat.

Pentru a ști exact cine poate fi sprijinit și cum pot fi contactați, vom cita mesajul încărcat de aceștia pe pagina de facebook Blue Knights România VI.

” Începând de vineri, 27.03.2020 membrii clubului motociclist al forțelor de ordine din Oradea Blue Knights Romania VI vin în sprijinul orădenilor care au nevoie de medicamente. Datorită mijlocului de deplasare folosit (motocicleta) se vor livra doar medicamente și se vor prioritiza urgențele (copii, urgențe medicale, bătrâni). Pentru a ne proteja cât mai bine cu toții stabilim niște reguli fundamentale :

1. Plata la farmacii se face exclusiv cu cardul de către motocicliști;

2. Plata contravalorii de către beneficiari se face cash, se colectează banii în punga cu ZIP, se dezinfectează;

3. Solicitările se fac telefonic;

4. Se încearcă prioritizarea cazurilor urgente;

5. Se evita contactul de orice fel;

6. Se impune seriozitate maximă (nu faceți solicitări pt o folie de algocalmin) pt a respecta condițiile impuse de Ordonanța Militară nr. 3;

7. Menționăm că există posibilitatea ca în unele zile sa nu se poată realiza acest lucru, datorită serviciului pe care îl avem cu toții, dar în zilele nedisponibile se face listă pt următoarea zi.

8. În caz de vreme rea, neprielnică deplasării cu moto, vom folosi auto personale sau alte mijloace.

Pt detalii, vă rugăm contactați-ne la 0749528889.

❗❗❗Acțiune UMANITARĂ REALIZATĂ STRICT ÎN REGIM DE VOLUNTARIAT ȘI CARE RESPECTĂ ORDONANȚA ÎN VIGOARE ❗❗❗Jandarmeria Bihor

Distribuie informația
Alte știri