Spune-ți părerea. Cum ar trebui să arate Parcul 1 Decembrie din Oradea, după reconfigurare

Primăria Oradea lansează conceptul de reconfigurare și reactivare a Parcului 1 Decembrie, în vederea identificării nevoilor și așteptărilor personale ale cetățenilor cu privire la utilizarea spațiului verde, a preferințelor pentru activități recreaționale. Prin acest proiect se dorește transformarea acestui parc, care momentan este mai mult o zonă de relaxare pasivă și zonă de tranzit, într-un parc care să răspundă noilor tendințe în utilizarea spațiilor publice și a cererilor pentru varietatea formelor de recreere.

Proiectul detaliat privind reabilitarea și refuncționalizarea Parcului 1 Decembrie a poate fi consultat și pe site-ul Primăriei Oradea www.oradea.ro, la secțiunea din stânga paginii web: „Informații de interes public” – „Dezbateri publice”.

Astfel, cei care doresc să vină cu propuneri sau sugestii o pot face la adresa de email adina.popa@oradea.ro sau primarie@oradea.ro , începând de azi și până în data de 10 martie 2020.

După consultarea cetățenilor, va urma pregătirea temei de proiectare în vederea elaborării studiului de fezabilitate, după care se va trece la etapa de elaborare și avizare a documentației tehnico-economice, iar apoi la etapa de implementare a propunerilor de refuncționalizare si reabilitare a Parcului 1 Decembrie, respectiv la execuția lucrărilor.

Alte știri