Stadionul Tineretului din Oradea va fi reabilitat integral

Foto: oradea24fun.ro

Primăria Oradea va prelua în administrare Stadionul Tineretului, în scopul reabilitării integrale a acestuia. Acum, terenul și stadionul se află în proprietatea statului român și în administrarea Ministerului Educației Naționale, care l-a dat în administrarea Liceului cu Program Sportiv din Oradea.

Viceprimarul Florin Birta a precizat că a avut deja discuții preliminare cu reprezentanții Ministerului Educației Naționale, care sunt de acord să transfere Primăriei Oradea în administrare sau în proprietate acest stadion, pentru ca apoi Primăria Oradea să poată începe reabilitarea lui. Totodată, au avut loc discuții cu Inspectoratul Școlar Județean Bihor, care de asemenea și-a exprimat acordul preluării acestui stadion de către Primăria Oradea pentru a fi refăcut integral.

În acest moment, se lucrează la studiul de fezabilitate, care are în vedere reabilitarea terenului de sport, modernizarea pistei de alergare pentru condiții de performanță sportivă, în așa fel încât cei care practică atletismul să nu mai fie nevoiți să meargă în altă parte să se antreneze, dar și modernizarea tribunelor.

După finalizarea SF-ului se va stabili sursa de finanțare potrivită pentru această investiție.

Distribuie informația
Alte știri