Stadiu avansat de execuție a lucrărilor de reabilitare a Școlii Gimnaziale nr. 11 din Oradea

Lucrările de reabilitare a Școlii Gimnaziale nr. 11 se află într-un stadiu avansat, reabilitarea Corpului B și C fiind finalizată, în timp ce acum se lucrează la terminarea lucrărilor și la Corpul A. Modernizarea acestei unități de învățământ se realizează prin fonduri europene prin Program Operational Regional 2014-2020, Axa prioritară 10: Îmbunătățirea infrastructurii educaționale.

Lucrările de reabilitare fațade și amenajări interioare, reabilitări instalații sanitare și electrice la Școala Gimnazială nr. 11, de pe str. Moscovei, nr. 55 au început la sfârșitul lunii mai a anului trecut.

Executantul lucrărilor este asocierea formată din DRUM ASFALT S.R.L – lider de asociere, TRAMECO S.A. – asociat 1 și S.C LEMACONS S.R.L – asociat 2. Prețul contractului este de 11.481.787,64  lei (fără TVA), iar durata de execuție 18 luni.

”Școala Gimnazială nr. 11 este una dintre unitățile de învățământ obligatoriu cu capacitate școlară ridicată, care a înregistrat în ultimii ani consumuri mari de energie și cheltuieli cu utilitățile pe măsură, raportat la consumurile din clădiri de dimeniuni similare, dar eficientizate din punct de vedere energetic. Aceste lucruri au făcut ca reabilitarea Școlii Gimnaziale nr. 11 să devină prioritate de investiții, fiind inclusă în portofoliul de proiecte prioritare ale municipiului”, a precizat primarul Florin Birta

Imobilul în care funcționează Școala Gimnazială nr. 11 este alcătuit din patru corpuri de clădire: Corp A – 5 nivele (S + P+  3 E), Corpul B –  2 nivele (P + 1 E), Corpul  C –  3 nivele (P + 2 E şi 1 nivel sală sport) și Corpul de legătură cu 4 nivele (S + P + 2 E). Aceste corpuri  găzduiesc atât învățământul primar, gimnazial, cât și programul Școala după Școală (activitățile aferente acestuia).

Distribuie informația
Alte știri