Stadiul lucrărilor la Cabana Vadu Crișului

Lucrările de reabilitare a Cabanei Vadu Crișului avansează conform graficului de execuție. Echipa din cadrul Consiliului Județean Bihor care coordonează proiectul a făcut marți, 12 aprilie, o vizită în teren.

Până în prezent s-au finalizat lucrările de rezistență, respectiv infrastructură și suprastructură, șarpante și învelitoare la corpul existent P+E. Au fost executate, de asemenea, lucrări de consolidare a pereților, cămășuire cu beton și termoizolare cu vată minerală bazaltică.

Constructorii au finalizat structura de gips carton pentru tavanele false la corpul P+E, au montat structura de lemn la terasele celor două corpuri și tâmplăria exterioară din lemn triplu stratificat.

Lemnăria a fost impregnată cu o soluție ingnifugă, pentru a o proteja de foc și a-i mări rezistența la ardere, în caz de incendiu. În perioada următoare va fi aplicat finisajul decorativ din lemn.

Vă reamintim că de lucrări se ocupă asocierea de firme SC AD WEST CONSTRUCT SRL și SC CLASX DESIGN SRL. Valoarea contractului este de 2.692.726.35 lei. Ordinul de începere a lucrărilor a fost dat în 22 februarie 2021, iar termenul de execuție este de 21 de luni.

Investiția ,,Reconstruire Cabana Vadu Crișului pentru realizare Centru de Monitorizare și Promovare a Naturii Vadu Crișului” face parte din proiectul european ROHU 126 – ,,Conservarea, protecția și promovarea naturii de ambele părți ale frontierei româno-ungare – PRONATURE”. Acesta este finanțat în cadrul Programului Interreg VA România – Ungaria 2014 – 2020.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri