Stadiul lucrărilor la trotuarul de pe Republicii, între strada Gheorghe Dima și str. Snagovului

Săptămâna trecută s-a finalizat turnarea betonului și montarea bordurilor la cel de-al  doilea tronson al trotuarului de pe strada Republicii, cel cuprins între strada Gheorghe Dima și str. Snagovului, iar de luni, 3 februarie, a început pavarea cu piatră porfir.

Lucrările de amenajare a trotuarului pe strada Republicii, între strada Gheorghe Dima și Bulevardul Magheru, au început în 16 octombrie 2019. Primul tronson al trotuarului, cel cuprins între B-dul Magheru și str. Snagovului, a fost finalizat la sfârșitul anului trecut. Se estimează că, în funcție și de condițiile meteo, lucrările să fie finalizate în această lună. rețul contractului este de 1.370.569,81 lei fără TVA.

Lucrarea se realizează de asocierea S.C. SC Gavella Com SRL-lider de asociere – executant, Porfido Ed Arte Consorzio Stabile – asociat 1 și SC Edildrum Construct S.R.L. – asociat 2 – proiectant.

Până în momentul de față au fost realizate următoarele lucrări pe tronsonul cuprins între  str. Snagovului – str. GH. Dima: demontare stâlpi de iluminat, desfacere dale existente, decopertare  îmbrăcăminte asfaltică și îmbrăcăminte din beton, turnare beton, montare borduri. Suprafața totală amenajată este de 1004 mp, iar suprafața pavată cu piatră este de 996 mp.

Alte știri