STĂM ACASĂ! Dansăm de ACASĂ!

Este îndemnul pe care și Maestrul Coregraf Maris Pușcov l-a transmis elevelor sale de la Clubul Fit Dance Oradea! Dansăm de ACASĂ! 

Pentru a menține fetele în formă Maestrul Coregraf Maris Pușcov, putea trimite tutoriale video pentru antrenamente, dar a ales sa rămână conectată cu fetele și împreună să depășească această situație de criză. 

Astfel doamna coregraf susține cursurile on line cu cele 3 grupe de performanță (cu câțiva ani de lucru în spate), deoarece acei copii se pot adapta mai ușor la diferite spații de lucru și cunoscând termenii tehnici le este mai ușor să execute exercițiile. Chiar dacă posibilitățile de lucru, ca spațiu, sunt reduse, copii au lucrat în mod constant la menținerea mobilității, forței, echilibrului și rezistenței, fiind posibil și lucrul în pointes (Poante).

În timpul orelor on-line a vorbit și despre istoria BALETULUI, realizând astfel și o parte teoretică a acestei ARTE.

Desigur că nu ar fi permis ca lipsa mișcării, lipsa antrenamentului să lase fetele fără exercițiile de mobilitate și perfecționare pentru viitoarele concursuri naționale și internaționale la care grupele de performanță ale clubului participă de ani de zile. 

Alte știri