„Standpoint”, proiectul românesc de la London Fashion Week este reprezentat si de o tanara oradeanca

??????????

România prezintă la ediția de anul acesta a London Fashion Week, expoziția ” Standpoint „, care reunește creațiile a 5 designeri.
E vorba de Smaranda Almășan, Emese Bakó, Sabina Pop , Ancuța Sarca si oradeanca, Andreea Castrase.

„Standpoint” exprimă tema ediției printr-un concept care, „prin paleta diversă de texturi și materiale, încorporează reflecții privitoare la influența trecutului asupra practicilor creative contemporane, introspecții personale, precum și câteva dintre sursele de inspirație oferite de o lume globalizată. Limbajul internațional al modei devine astfel o modalitate de comunicare a experienței unice a fiecărui designer, influențată atât de trecut, cât și de specificul cultural local și de universul creativ personal”.

Chiar daca a pasit in industria modei de putin timp, tanara Andreea Castrase(25 de ani) a fost distinsă cu premii importante printre care Best Young Designer award la Elle Style Awards şi Best Young Designer la premiile Beau Monde, ambele în 2015.
În 2014 a obţinut locul I în cadrul unui concurs organizat de NOWFASHION, în parteneriat cu şcoala de modă din Paris, ModArt, premiul fiind o bursă de studiu la Paris. Tanara creatoare din Oradea a câştigat experiență lucrând pentru Ann Demeulemeester şi H&M, „dezvoltând o estetică ce poate fi definită ca atemporală şi austeră, capabilă însă să genereze emoţie”.

Distribuie informația
Alte știri