Starea de alertă se prelungește pentru 30 de zile

Foto: gov.ro

Starea de alertă se prelungeşte cu 30 de zile, începând de duminică. Decizia a fost adoptată în ședința de guvern. Premierul a explicat că măsura ține cont de evoluția epidemiei în România, care este cel puțin îngrijorătoare.

Un raport al Centrului European de Prevenire și Control al Bolilor arată că țara noastră a ajuns pe primul loc în Uniunea Europeană și la rata cazurilor pozitive și la decesele înregistrate la 100 de mii de locuitori.

Potrivit deciziei CNSU, pe terase, cluburi, baruri și altele din județele Argeș, Brașov, Constanța, Dâmbovița, Ilfov, Prahova, Galați și municipiul București nu se poate începe activitatea înainte de ora 06.00 și nu se poate depăși ora 24.00, ultima comandă putând fi preluată cel târziu la orele 23.00.

De asemenea, operatorii economici care desfășoară aceste activități, au obligația să ia măsuri pentru limitarea numărului de clienți la numărul locurilor pe scaune, precum și a oricăror activități care presupun interacțiunea fizică între clienți, inclusiv dansul.

Sunt modificări și în ceea ce îi privește pe membrii delegațiilor sportive internaționale care participă la competiții sportive organizate pe teritoriul României, în condițiile legii, pe oficialii forurilor sportive internaționale care organizează aceste competiții, precum și arbitrii delegați, care nu mai trebuie să stea în carantină.

Potrivit deciziei CNSU, sportivii români, care își desfășoară activitatea în alte state și care sunt convocați la loturile naționale pentru a reprezenta România la competiții sportive organizate în condițiile legii, membrii delegațiilor sportive românești care se întorc în România de la competiții sportive internaționale, precum și oficialii și arbitrii români care au fost delegați la competițiile internaționale nu mai sunt obligați să rămână în carantină.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri