Start ”In a White Christmas” cu umor și voie bună

Cântece celebre dedicate Crăciunului și atmosferei sale magice au fost oferta Cameratei Michael Haydn întărită de percuționistul Marius Bulzan și de pianistul Ary Nagy Sandor.

Cu umor și o vizibilă plăcere de a cânta muzicienii au interpretat transcripții pentru coarde, pian și percuție ale unor cântece celebre de la ”All I want for Christmas is you” până la ”Over the Rainbow”, ”O noapte sfântă, binecuvântată”, ”Jingle Bells”, un potpuriu amuzant din ”Spărgătorul de Nuci” de Ceaikovski, ”We wish you a merry Christmas”, ”White Christmas”, ”Feliz Navidad” sau ”Santa Claus is in town”. Muzicienii s-au jucat cu ritmuri și stiluri componistice, stârnind uimire și amuzament. Ei înșiși au trasmis publicului încă de la prima piesă o stare de relaxare și bucurie contagioase.

Concertul a fost în afara abonamentului, dar sala a fost trei sferturi plină, o surpriză pentru organizatorii care nu au pregătit pentru toți suficiente programe de sală. Asta nu a deranjat prea mult, iar tinerii și melomanii veterani au fredonat cu bucurie alături de orchestră, iar la final au aplaudat generos. Fiind un concert cu program mai lejer, mulți părinți au îndrăznit să își ducă micuții în sala de concert. Copiii au fost foarte cuminți, iar aplauzele lor frenetice și inocente au fost încă un cadou pentru cei de pe scenă.


Distribuie informația

Alte știri