Start pentru construirea și amenajarea Parcului Industrial Tileagd

O asociere de firme din Oradea va demara investițiile privind construirea și amenajarea Parcului Industrial Tileagd. Acesta se va întinde pe o suprafață de 9,3 hectare.

Constructorul va avea la dispoziție 12 luni pentru finalizarea lui, investitia fiind de 4,5 milioane de lei fără TVA. Cu acesti bani spune Traian Bodea, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Bihor se vor realiza drumuri de acces, parcări, rețele de alimentare cu apă și rețeaua de apă pluvială. Separat se va realiza partea de alimentare cu energie electrică.

Referindu-se la celelalte amplasamente din Bihor, Traian Bodea spune ca pentru Parcul Industrial Săcueni, Consiliul Județean a contractat deja realizarea proiectului tehnic. La Beiuș este vorba despre o suprafață de 9 hectare însă investiţia e blocată de o asociație urbarială, care pretinde că e proprietară. La Tămășeu, parcul industrial se va întinde pe 7 hectare, iar vicepreşedintele Traian Bodea spune că e optimist ca va începe rapid procedura pentru realizarea studiului de fezabilitate.

Distribuie informația
Alte știri