Start pentru „Cupa Frutti Fresh. Competiția e la a opta ediție

Baza Sportivă „Iris” Ștei, va găzdui pe cele patru terenuri cu zgură, în perioada 5-7 mai, turneul de tenis de câmp, categoria I, dotat cu „Cupa Frutti Fresh”, ajuns la a opta ediție. Competiția va reuni la start tineri practicanți ai sportului alb din Cluj-Napoca, Timişoara, Arad, Baia Mare, Sibiu, Târgu Mureș, Oradea și Ștei.

Meciurile, care vor fi supervizate din partea FRT de arbitrul internațional Gheorghe Schipor, din Timișoara, se vor disputa la categoriile de vârstă 10, 12 ani, atât la fete, cât și la băieți.

La acest turneu din echipa gazdă, antrenată de Călin Bara, vor concura Andreea Barna(principala favorita la grupa ei de varsta), Alexandru Petriş, Luca Cupa, Iulian Sere, Alesia Criste, Cătălin Laza, Sebastian Moș.

Foto: crisana.ro

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri