Start pentru finanțarea proiectelor societății civile din Bihor

În cadrul programului de finanțare a proiectelor societății civile, Direcția Social Comunitară din cadrul Consiliului Județean Bihor a alocat, pentru acest an, un buget de 1.000.000 lei.

„Până la data limită a primei sesiuni de depunere a cererilor de finanțare, 15 aprilie 2020, au fost depuse 77 proiecte ale organizațiilor non-guvernamentale bihorene. Dintre acestea, 50 au fost analizate de către Comisia de Evaluare, primind din partea DSC co-finanțare pentru implementare, un număr de 48 proiecte. Alte 27 de proiecte nu au fost, deocamdată, evaluate fiindcă debutul acestora este programat pentru luna iulie, dar vor intra în evaluare la următoarea sesiune de analiză a dosarelor”, a transmis Simon Adrian, purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean Bihor.

Autoritățile anunță că la dispoziția societății civile mai există fonduri pentru co-finanțarea proiectelor pe toate cele trei domenii: cultural-tineret – 232.000 lei, protecția mediului – 109.000 lei, social-comunitar – 337.000 lei. Până pe data de 20 a fiecărei luni, beneficiarii pot depune proiectele online, la adresa directiasocialcomunitarabihor@yahoo.com

Distribuie informația
Alte știri