Start pentru rezervări gratuite de locuri la concertul de ,,Lumină din lumină” de la Teatrul de Stat Regina Maria din Oradea

Începând de astăzi, 30 martie 2023, se pot rezerva gratuit locuri pentru concertul de Paște ,,Lumină din lumină”, care va avea loc duminică, 9 aprilie, de la ora 19:00, la Teatrul de Stat Regina Maria din Oradea.

Biletele pot fi rezervate la casa de bilete de la Teatrul de Stat Regina Maria sau online, prin website-ul eventim.ro (https://www.eventim.ro/ro/bilete/lumina-din-oradea-teatrul-regina-maria-sala-mare-1345375/performance.html ).

 În cadrul concertului vor interpreta Pricesne și cântece specifice Postului mare Corul Liceului Greco Catolic ,,Iuliu Maniu” din Oradea (Dirijor: prof. Nicoleta Țâmpu; pian: prof. Antonia Nica, percuție: Vlad Țâmpu), Maria Coman, împreună cu un grup vocal din cadrul Filarmonicii de Stat Oradea, actrița Daniela Nane, cu momente recitative, Ramona Bolojan, acompaniată la pian de Andone Camelia, Corul Bisericii Ortodoxe ,,Nufărul” (Dirijor: prof. Loredana Pantea), Antonela Ferche – Buțiu și Paula Hriscu, acompaniată la violoncel de Bogdan Cocora și la pian de Andone Camelia. Vlad Tătaru va asigura momentele în care se va bate toaca.

Concertul din Oradea va încheia seria concertelor de Paște din cadrul proiectului ,,Lumină din lumină”, organizat de Consiliul Județean Bihor, Centrul de Cultură al Județului Bihor, Filarmonica de Stat Oradea, Episcopia Ortodoxă a Oradiei și Episcopia Greco-catolică a Oradiei. 

Concerte au fost organizate până acum în Husasău de Criș, Ceica, Beiuș și Ștei, iar în zilele următoare vor mai fi concerte în Șuncuiuș, Roșia, Oșorhei, Luncasprie și Aleșd (2 aprilie), în Salonta (7 aprilie) și în Marghita (8 aprilie). Detalii despre proiect și programul concertelor: https://www.cjbihor.ro/lumina/

Distribuie informația
Alte știri