Start pentru un nou sezon moto. Demostrații, urmate de marș pe ruta Oradea-Salonta

Odată cu încălzirea vremii, iubitorii mișcării pe două roți sunt tot mai prezenți pe sosele. Pentru un trafic în condiții de siguranță, polițiștii rutieri bihoreni au venit în întâmpinarea demersurilor asociațiilor de motocicliști din județul Bihor și participă, sâmbătă, 13 aprilie, începând cu ora 09.00, alături de organizatori, la evenimentul „Debutul sezonului Moto 2019” în județul Bihor.

În cadrul evenimentului, polițiștii rutieri și de prevenire bihoreni vor desfășura Campania transfrontalieră de prevenire a accidentelor rutiere „Împreună pentru siguranța dumneavoastră – Stop accidentelor rutiere!”. Campania preventivă este derulată de polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Bihor împreună cu polițiștii din cadrul Căpităniei de Poliție a Județului Hajdú-Bihar, Ungaria, parteneri constanți ai campaniilor preventive derulate în comun, de polițiștii bihoreni, de-a lungul anilor.

Pe un traseu special amenajat, tip poligon, sub supravegherea polițiștilor și a unor instructori moto din Ungaria, vor avea loc demonstrații motociclistice și antrenamente pentru iubitorii mersului pe două roți. În cadrul unor standuri și ateliere, polițiștii vor acorda recomandări preventive și sfaturi legislative pe tema circulației pe motocicletă, în siguranță. Vor fi prezenți de asemenea, reprezentați ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Crișana” al Județului Bihor – S.M.U.R.D. Bihor, care vor face mai multe demonstrații de acordare a primului ajutor victimelor unor accidente rutiere, cu accident pe motocicliști dar si reprezentanții Registrului Auto Român Bihor, care vor oferi recomandări pentru prevenirea unor accidente rutiere cauzate de starea tehnică deficitară a vehiculului.

Demostrațiile vor începe la ora 09.00, pe Calea Clujului nr.300A din municipiul Oradea, iar la finalul evenimentului, în jurul orei 13.00, se va desfășura un marș al motocicliștilor, până în municipiul Salonta, cu retur spre Oradea, pe la Tinca.

Foto: youtube

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri