Start vot pentru All Star-ul baschetului masculin 2019

Iubitorii baschetului au posibilitatea să-și aleagă favoriții pentru All Star Game-ul baschetului masculin românesc – ediția 2019, în perioada 2-10 aprilie 2019. Evenimentul se va desfășura pe data de 19 aprilie anul curent, la BT Arena din Cluj-Napoca.

Campioana în exercițiu a României este reprezentată pe listele de vot, făcute publice în cursul zilei de marți, 2 aprilie, de șapte membri ai echipei. Este vorba despre jucătorii Giordan Watson, Kris Richard, Muhamed Pasalic, Arturas Valeika, Nikola Markovic și Dragan Zekovic, respectiv de antrenorul Cristian Achim. Bobe Nicolescu și-a câștigat deja locul la All Star Game urmând să fie căpitan al echipei care îi poartă numele, potrivit csmoradea.ro.

La ediția din acest an, Federația Română de Baschet a schimbat modul de organizare al meciului. În locul duelului dintre Nord și Sud sau Vest și Est, de această dată se vor confrunta Team Bobe și Team Kuti, ale căror căpitani au fost desemnați cei ce poartă numele echipelor. Votarea se face pe site-ul frbaschet.ro.

Foto: totalbaschet.ro

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri