Statia PRO TV Oradea se inchide

12 stații locale ale celei mai urmarite televiziuni din Romania își vor pierde emisia proprie. Printre acestea se numara si  Pro TV  Oradea, alaturi de studiourile din Alba Iulia, Arad, Brașov, Cluj Napoca, Constanța, Galați, Iași,  Pitești, Sibiu, Timișoara, Târgu Mureș.

Aceste stații locale transmiteau în fiecare zi știri separat de cele transmise de la sediul central, din București. Începând cu 1 aprilie, aceste stații vor avea același semnal, cel venit din Capitală, potrivit Paginademedia.ro

„Începând de luna aceasta, vom optimiza rețeaua națională pentru Știrile PRO TV. Această decizie de business nu are niciun impact asupra conținutului jurnalelor de știri, care va fi în continuare relevant pentru toți românii, menționează ProTv pentru Paginademedia.ro.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri