Stefan Banica isi va promova noul album si la Oradea

Ştefan Bănică va efectua un turneu care va cuprinde 11 oraşe din România, plus Chişinăul, pentru promovarea celui mai nou material discografic – „Picat din lună“.

Turneul din lunile octombrie şi noiembrie va cuprinde şi Oradea, îndrăgitul artist urmând să concerteze la Teatrul Regina Maria in 26 octombrie.

Potrivit unui comunicat transmis de către organizatori, „Picat din lună“, al 16-lea album de autor din cariera artistului, este „complex, surprinzător, elaborat şi va conţine colaborări muzicale inedite“.

Pentru acest turneu a fost concepută, în premieră, o categorie specială de bilete — Golden Circle (VIP). În cadrul acesteia, va fi pus în vânzare un număr limitat de bilete — 100, cu valoarea de 150 de lei pentru fiecare spectacol din cadrul turneului naţional al lui Ştefan Banică. Spectatorii care vor achiziţiona aceste bilete vor beneficia de un pachet special: acces la concert în sector preferenţial Golden Circle, o întâlnire cu Ştefan Banică în backstage şi vor primi noul album „Picat din lună“ şi o fotografie cu autograful artistului.

Distribuie informația
Alte știri