Strada Matei Corvin va avea 4 benzi

În ședința Consiliului Local de luni, 31 august a fost aprobat studiul de fezabilitate actualizat și indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul de investiție „Lărgirea de la 2 la 4 benzi a str. Matei Corvin prin lărgirea pasajului inferior de la km 118+501 al căii ferate 328 Arad – Oradea”, scenariul 1 – Pasaj cu calea pe cuvă de balast.

Actualizarea studiului de fezabilitate a fost necesară deoarece acesta a suferit mai multe modificări la cererea partenerului Primăriei Oradea în această lucrare, și anume Compania Națională de Investiții. Astfel, proiectul de lărgire a străzii în dreptul pasajului CFR va cuprinde  și o trecere pietonală separată de partea de carosabil, iar girația care leagă strada Ștefan cel  Mare cu strada Matei Corvin va fi cu 4 benzi.

Valoarea totală a investiției este de 15.498.731,50 lei cu TVA  și cuprinde pasajul rutier cu o lungime de 31,08 m, pasaje pietonale cu 2 tunele de 24 m, respectiv 33,60 m, dar și lucrări rutiere pe DN19, trotuare pietonale, trotuare de siguranță, insulă girație.

Durata de realizare a investiției este de 15 luni, din care 3 luni proiectarea și 12 luni execuția lucrărilor.

Legătura actuală între municipiul Oradea și municipiul Satu-Mare se realizează prin DN 19, care străbate cartierul Episcopia Bihor de la sud la nord, pe 4 benzi de circulație. Drumul Național 19 dinspre Satu Mare care intră în intersecția giratorie (situată la km 0+000) a drumului de centură al municipiului Oradea are în prezent două benzi de circulație, constituind un punct de conflict important pe traseul DN 19 și o gâtuire a fluxului rutier cu consecințe negative asupra fluenței ciculației.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri