Strada Mihai Eminescu din Oradea va avea pistă de biciclete

<a href="https://pixabay.com/users/MabelAmber/">MabelAmber</a> / Pixabay

La sfârșitul săptămânii trecute s-a finalizat asfaltarea pe strada Mihai Eminescu din Oradea, o arteră centrală extrem de importantă care se va deschide circulatiei abia lunea viitoare, pentru că în următoarele zile vor începe lucrările de reabilitare a trotuarelor.

Cel puțin o lună de zile pe această stradă se va circulă cu restricții, a anunțat primarul Ilie Bolojan, într-o conferință de presă.

Parcările nu vor fi permise în această perioadă pentru că pe o bandă vor fi staționate utilajele muncitorilor însă în jurul datei de 1 Decembrie strada va fi redeschisă în condiții normale. La finalul lucrărilor, artera va avea un alniament de locuri de parcare pe banda din stânga, paralele cu bordura și o pistă de biciclete care va fi marcată pe partea dreapta, lângă trotuar, a precizat primarul.

În zona sunt însă lucrări la pasajul subteran de pe Bulevardul Magheru așa că, tot de luni, se va închide total accesul dinspre Bulevard către Parcul Traian. În schimb, de la aceeași dată, strada George Enescu va fi cu dublu sens.

Distribuie informația
Alte știri