Strada Mihai Eminescu va fi redeschisă circulației rutiere

Primăria Oradea prin Direcția Tehnică execută în acest moment lucrări de refacere a străzii Mihai Eminescu, care cuprind: montarea rigolelor de scurgere a apelor pluviale, reparația trotuarelor și refacerea asfaltului.

În urmă cu doi ani, pe str. Mihai Eminescu au fost reabilitate rețelele de termoficare, iar anul trecut și anul acesta s-au reabilitat și rețelele de apă și canalizare prin Compania de Apă. Toate aceste lucrări la rețele au afectat starea asfaltului. Lucrările de refacere sunt executate de firma S.C Drumuri Bihor.

În prezent se lucrează la refracerea străzii pe tronsonul cuprins între str. Deltei și str. Republicii pietonal și se dorește finalizarea acestuia până la sfârșitul lunii octombrie, pentru a permite apoi deschiderea circulației rutiere.

”Până la sfârșitul acestei luni dorim să finalizăm lucrările la str. Mihai Eminescu și să o redăm apoi circulației rutiere, pentru că în data de 1 noiembrie vor interveni restricții de trafic în Parcul Traian din cauza lucrărilor la pasajul care va trece pe sub B-dul Magheru. Astfel, pentru a asigura o circulație cât mai fluentă în Parcul Traian, str. Mihai Eminescu trebuie să fie redeschisă circulației”, a declarat viceprimarul Florin Birta.

Distribuie informația
Alte știri