„Strategii vizând îmbunătățirea sistemului agro-bio-economic în spațiul rural”, simpozion la Facultatea de Protecția Mediului din Oradea

Universitatea din Oradea – Facultatea de Protecția Mediului, în parteneriat cu Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai”, din Timișoara – Facultatea de Management și Turism Rural, Universitatea din Szeged (Ungaria) și Asociația „One Health – Academician Nicolae Manolescu”, Strunga, România, organizează a II-a ediție a simpozionului: „Strategii vizând îmbunătățirea sistemului agro-bio-economic în spațiul rural”.

Evenimentul științific se adresează studenților și tinerilor cercetători, doctoranzi, și va avea loc la Oradea în data de 28 aprilie 2023.

1 aprilie este data limită pentru înregistrare și trimiterea titlului, autorii, abstract și cuvinte cheie la adresa de mail simpozion.agroturism.2022@gmail. 20 aprilie e data limită de trimiterea lucrării in extenso, iar 5 zile mai tarziu data limită pentru trimiterea posterului.

Vor fi mai multe secțiuni: Zootehnie, Management, marketing și consultanță agricolă, Economie, turism, agroturism, legislație si „One Health”.

Taxă de participare este de 70 lei pentru fiecare lucrare publicată pentru studenți și 130 de lei pentru doctoranzi. Se va plăti La Trezorerie, în contul – RO02TREZ07620F332000XXXX; CUI Universitatea din Oradea 4287939, cu specificația Simpozion studențesc Facultatea de Protecția Mediului, numele autorului principal.

Numărul maxim de autori pentru fiecare lucrare este de 5, din care maxim 2 coordonatori științifici. Prezentarea se va face în limba română sau engleză iar publicarea în limba engleză.

Organizatorii evenimentului științific sunt: lect. univ. dr. Ramona Bacter și lect. univ. dr. Alina Gherdan.

Pentru alte informații: simpozion.agroturism.2022@gmail

Distribuie informația
Alte știri