Street FOOD Festival te invită să iei parte la o călătorie culinară senzațională în Cetatea Oradea

Street FOOD Festival, festivalul care a adus aromele interesante și preparatele apetisante aproape de gurmanzi și pofticioși, a început sezonul și anul acesta, iar în acest weekend, între 17-19 mai festivalul ajunge în Cetatea Oradea.

Ediția de anul acesta se anunță a fi una și mai frumoasă decât cea de anul trecut pentru că decorul, activitățile, muzica și inclusiv truck-urile ne vor suprinde cu și mai multe preparate interesante. Pentru ca experiența de festival să fie una completă, anul acesta la Street FOOD Festival avem parte de și mai multă muzică bună. Artiști precum Robin and the Backstabbers, The Mono Jacks, Jurjak, Moon Museum, Lucia și Baby Elvis vor putea fi urmăriți la Street FOOD Stange, scena principală. Iubitorii de muzică electronică se pot bucura și ei pentru că la Street FOOD Festival avem și VRTW Area cu dj-ii lor cunoscuți, unde orădenii vor dansa pe ritmurile de la Dubase Calibro, Soulheads sau Electrotwn.

Gurmanzii vor avea și ei de făcut alegeri grele pentru că sunt peste 40 de truck-uri cu fel de fel de preparate gustoase care așteaptă să fie descoperite la această ediție. Am vorbit de mâncare și de muzică, dar asta nu este tot pentru că cei care vor merge la festival se vor putea bucura și de alte activități, de la cinema în aer liber unde vor putea fi urmărite filmele: Povestea Iubirii, Nunta in ofsaid sau Omul care l-a ucis pe Don Quijote, până la activități pentru cei mici. Pe toată perioada festivalului cei mici sunt așteptați în Cetate unde vor putea să ia parte la ateliere de creație, golf, face paiting, carusel și activități cu baloane modelabile.

Distribuie informația
Alte știri