Studentii oradeni sunt asteptati la conferinta avand drept motto „Leadership pentru succes”

Facultatea de științe economice de la Universitatea din Oradea, în parteneriat cu „Liderii de Mâine” Oradea organizeaza conferința pentru studenți intitulata” Leadership pentru succes”.

Sunt doi invitați speciali:
STEVE SIMPSON – 33 de ani de experiență în management în Procter & Gamble SUA precum și în consultare și consiliere atât în SUA cât și în Japonia. Expert în managementul de produs, conducerea echipelor, dezvoltarea de strategii etc. Este pasionat de mentorarea tinerilor în viața profesională și personală.
TERRY COLE – cu o experiență de 30 de ani ca Director Tehnic la Procter & Gamble SUA. A condus echipe mari de ingineri în SUA, China și Singapore și în alte zone din lume, fiind specializat în ajutarea organizațiilor să se dezvolte și să obțină rezultate excepționale.

Evenimentul are loc, luni, 27 martie, in intervalul orar 12.00-15.00, in Aula Magna – Universitatea din Oradea. Pentru participare nu se percepe nicio taxă, costurile fiind suportate de Universitatea din Oradea împreună cu „Liderii de Mâine.”

Alte știri