Studio Act va prezenta o nouă premieră. E o satiră la adresa comunismului românesc

Teatrul independent Studio Act din Oradea anunţă o a doua premiera. Se intituleaza „Vă plac bananele, tovarăşi?” si este o satiră la adresa comunismului românesc.

Spectacolul, realizat în co-producţie cu Teatru 3G din Târgu Mureş, are la bază un text de Székely Csaba şi este regizat de Andi Gherghe. Premiera va avea loc pentru vineri, 16 iunie, ora 20, la sediul Studio Act, pe strada Crinului, nr. 2 – în curte la Kosher.

“Suntem în România lui Ceaușescu, unde toată lumea se teme, e suspicioasă și rabdă de foame, mai puțin povestitorul, Robert. Tatăl lui fiind stăpân peste viață și moarte în orașul în care copilărește, Robert are de toate, chiar și banane. Această copilărie însă nu e tocmai lipsită de griji: mama sa plânge toată ziua, fratele mai mare încearcă să-l omoare tot timpul, iar singura fată pe care o place e «inamic» al regimului”, se arată în sinopsis.

Foto:crisana.ro

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri