Subprefectul judeţului Sălaj, decedat după ce un acoperiş de foişor s-a prăbuşit peste el

FOTO: sj.prefectura.mai.gov.ro

Subprefectul judeţului Sălaj, Virgil Ţurcaş, a fost rănit grav, marţi după-amiaza, în urma prăbuşirii acoperişului unui foişor smuls de o rafală de vânt, în localitatea Hurez, el decedând la scurt timp de la producerea incidentului, în ciuda intervenţiei cadrelor medicale.

„În jurul prânzului, dispeceratul ISU-Ambulanţa a primit un apel prin numărul de urgenţă 112 care anunţa faptul că acoperişul unui foişor din localitatea Hurez, în care se aflau mai multe persoane care participau la un eveniment, s-a prăbuşit în urma unei rafale de vânt. Au fost trimise imediat mai multe echipaje – o autospecială de stingere, una de descarcerare, două echipaje SMURD, un echipaj al Ambulanţei. În urma incidentului patru persoane au fost rănite, dintre care una a fost rănită grav şi a fost găsită inconştientă”, precizează, marţi, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, într-o informare de presă.

În ciuda eforturilor cadrelor medicale prezente la faţa locului, care au încercat stabilizarea sa mai multe zeci de minute, acesta a fost declarat decedat.

Potrivit datelor făcute publice de Instituţia Prefectului Sălaj, subprefectul Virgil Ţurcaş participa, în calitate de invitat, alături de alte oficialităţi judeţene şi primari, la o întâlnire a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) Sălaj Ecodes, privind problema gestionării deşeurilor în judeţ.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri