„Suflet pentru suflet”, un nou proiect umanitar iniţiat de Restaurantul Căsuța cu Nuci – Diofa Csarda din Oradea

„Suflet pentru suflet”, este un proiect umanitar, micuţ dar drăguţ, organizat de Restaurantul Căsuța cu Nuci – Diofa Csarda, în parteneriat cu Asociația Home-Start Bihor, şi are drept scop ajutorarea persoanelor vârstnice din Oradea, aflate în dificultate  financiară prin acordarea unei mese calde acestora.

Pe parcursul acestei săptămâni, zilnic se va livra prin reprezentanții Asociației Home Start Bihor la adresele vârstnicilor, identificate de asociația parteneră, în condiții de maximă siguranță, mesele calde.

Acest act caritabil este oferit de Restaurantul Căsuța cu Nuci – Diofa Csarda, din Oradea, care dorește să sprijine persoanele vârstnice în această perioadă de carantină. Livrările vor fi efectuate de marți până joi la vârstnici.  

În urma măsurilor de siguranță impuse, ne-am gândit că o mică atenție din partea noastră va fi binevenită acelor persoane care nu pot să își asigure masa zilnică, astfel, contribuind la clădirea unei societăți empatice și continuând faptele bune iniţiate încă din decembrie anul trecut în cadrul ”Orașul Faptelor Bune”.

Distribuie informația
Alte știri