Sunt bilete disponibile de tratament la Casa de Pensii Bihor. Vezi unde

Casa Judeteana de Pensii Bihor are bilete de tratament disponibile pentru seria 4, cu incepere din data de 05.04.2018 pentru mai multe statiuni.

Acestea sunt:
1 MAI (statiune recomandata pentru tratarea afectiunilor reumatice) -53 locuri
Moneasa (statiune recomandata pentru tratarea afectiunilor sistemului nervos) – 6 locuri;
Geoagiu ( statiune recomandata pentru tratarea afectiunilor sistemului nervos) – 5 locuri
Covasna(statiune recomandata pentru tratarea afectiunilor cardiovasculare)-1
Buzias(statiune recomandata pentru tratarea afectiunilor cardiovasculare )-2.

Persoanele interesate se vor prezenta la sediul institutiei, de luni pana joi intre orele 8.00 -14.00, iar vineri intre orele 8.00-13.00, cu urmatoarele documente :
– actul de identitate (original+copie);
– biletul de trimitere pentru serviciile medicale clinice, formular unic cu regim special, eliberat de catre medicul de specialitate (copie);
– cupon pentru plata pensiei (copie+original).

Biletele de tratament se elibereaza personal titularului, sau unei alte persoane desemnate de catre titular prin procura autentificata, din care sa rezulte ca mandatarul este imputernicit sa ridice biletul de tratament balnear.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri