SuperCupa României la baschet masculin a luat drumul Clujului

U-BT Cluj-Napoca a câștigat SuperCupa României 2018 la baschet masculin. Formația antrenată de Mihai Silvășan a triumfat la Arena Antonio Alexe din Oradea, în fața lui CSM CSU din localitate. Rezultatul final a fost de 83-76.

De la gazde s-a remarcat în acest joc, Giordan Watson, cu 22 de puncte înscrise. El a fost urmat de Kristopher Jameil Richard, cu 16 puncte, Marcus Darrel Ginyard, cu 15 puncte.

Cristian Achim, antrenorul principal al CSM CSU Oradea, a declarat la conferința de presă: “În mod evident a fost un meci venit mult prea devreme pentru noi. Eu știam că așa stau lucrurile, dar era normal ă sperăm până în ultima secundă. Statistic suntem inferiori la aproape toate capitolele, dar și acest lucru este oarecum normal. Nu am foarte multe de spus pentru că nu am apucat să lucrăm mare lucru ca echipă. Chiar și așa ne-am bătut, am fost la nivelul Clujului timp de o repriză. Asta e situația. Felicit echipa din Cluj, una foarte-foarte bună. Bravo lor și succes în cupele europene, pentru că îi așteaptă un meci important peste câteva zile.”

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri