Supereveniment -„Superscrieri” la Universitatea din Oradea

Proiectul „Superscrieri”, al Fundației Friends for Friends, își propune să îi onoreze pe jurnaliștii care, prin forța scriiturii lor, prin originalitate, onestitate și curaj încă mai spun poveștile care contează.

În cadrul acestui proiect, miercuri, 13 aprilie 2022, jurnalista Diana Oncioiu, care scrie pentru „Dela0.ro” și „Să fie lumină”, vine la Universitatea din Oradea, cu dorința declarată de a cunoaște jurnaliști locali, studenți și profesori de la Științele Comunicării.

Cu acest prilej va avea loc un masterclass „Superscrieri”, pe tema meseria de jurnalist și importanța presei locale, a cărui gazdă va fi jurnalista Diana Oncioiu. Discuțiile, se vor desfășura la Facultatea de Istorie, Relații internaționale, Științe politice și Științele Comunicării din cadrul Universității Oradea, amfiteatrul Nicolae Iorga (sala 14), fiind moderate de jurnalistul Octavian Haragoș.

Locurile sunt limitate și dedicate jurnaliștilor locali, studenților și profesorilor de la Jurnalism, Comunicare și Relații Publice.

Înscrierile se fac până marți, 12 aprilie, la adresa:

https://www.eventbrite.com/e/masterclass-superscrieri-oradea-diana-oncioiu-importanta-presei-locale-registration-316262107477

„Tema ediției Superscrieri #11 este «presa locală». Așa că, pe lângă noua categorie principală pe care o avem în concurs, dedicată presei locale, ne-am propus ca Superscrieri să ajungă, în premieră, în câteva orașe din țară, unde să susținem un eveniment de o zi dedicat presei locale și importanței acesteia în ecosistemul jurnalismului din România”, anunță organizatorii. Este ultimul eveniment local Superscrieri, după Iași, Constanța, Sibiu și Cluj. 

Programul zilei:

10:00 – 12:20 – proiecția filmului „Spotlight”*

12:20 – 12:40 – pauză de cafea

12:45 – 14:00 – Masterclass Superscrieri cu Diana Oncioiu, moderat de Octavian Haragoș

14:00 – 14:30 – sfârșitul evenimentului

* Filmul „Spotlight” a fost premiat cu 2 Premii Oscar (având și alte 4 nominalizări) în 2016 și are la bază investigația condusă de Walter Robinson, care va fi invitatul special la evenimentele de la București: Ziua Superscrieri (15 mai) & Gala Premiilor Superscrieri (16 mai). Discuția va porni de la acest film, care este un exemplu pentru forța pe care o poate avea o publicație locală.

Biroul Comunicare

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri