Surori gemene din Botoșani au terminat cu 10 examenul de Bacalaureat 

Sursa foto: Monitorul de Botoșani

Examenul de Bacalaureat din acest an a adus și o premieră în materie de performanță în județul Botoșani: două surori gemene au reușit să aibă media 10, informează Monitorul de Botoșani.

Andreea și Cezara Iurea fac parte din categoria selectă a tinerilor care au reușit să obțină media maximă la examenul maturității.

“Să muncești pentru tine și pentru viitorul tău, asta cred că e cel mai important. Efort constant, disciplină și pasiune…cam astea ar fi “ingredientele” din spatele rețetei de succes. Nu m-am pregătit niciodată pentru Bacalaureat doar cu scopul de a lua nota maximă. Din contră, principalul scop pe care l-am avut a fost să îmi depășesc limitele și să ies din zona de confort, să lucrez la un nivel cât mai înalt. Cumva rezultatul obținut a venit ca o răsplată a efortului constant pe care l-am depus de-a lungul timpului, nu doar în ultimul an de liceu”, a spus Cezara.

Celor două surori au participat la olimpiade și concursuri de matematică, informatică, română, geografie și chimie, unde au obținut și multe premii.

Alte știri