Surorile Haragos, medaliate la tir cu arcul

La primul concurs federal outdoor de tir cu arcul din acest an, Cupa Primăverii, desfăşurat la Bucureşti, două surori din Oradea, una de 17 cealaltă de numai 8 ani, şi-au adjudecat cîte o medalie de aur. Bernadett şi Adrienn Haragos sunt legitimate la Clubul Sportiv „Redpoint” din Oradea şi se pregătesc constant pentru performanţă.

Prima competiţie naţională de tir cu arcul în aer liber din fiecare an, Cupa Primăverii, a prilejuit şi primele medalii pentru sportivii C.S. Redpoint Oradea. Daca Bernadett Haragos, elevă în clasa a XI-a la Liceul „Ady Endre” din Oradea, nu mai are nevoie de nici o prezentare, rezultatele ei sportive fiind deja cunoscute publicului, surioara ei, Adrienn, elevă în clasa a III-a la Şcoala „Szacsvay Imre” din Oradea, este la început de drum în acest sport elitist. Evident, „inspiraţia” şi mentorul ei au fost chiar sora mai mare, căreia vrea să-i calce pe urme. Astfel, la numai 8 ani Adrienn Haragos a obţinut prima ei medalie la un concurs federal, fiind pe locul 1 la categoria copile arc olimpic.

După recentele titluri de campioană naţională (la cadete şi la junioare compound) şi recorduri stabilite, Bernadett Haragos a urcat pe prima treaptă a podiumului şi la primul concurs outdoor din an. Instalată confortabil pe primul loc în calificări, cu 660 de puncte, la mare distanţă de celelalte concurente, Bernadett a trecut de primul meci în semifinale cu un scor de zile mari (139 de puncte din 150 posibile), iar în finala pentru aur-argint a trecut de Andreea Albu (CSS Unirea Iaşi), asigurându-şi medalia de aur. Pe locul 3 s-a situat reprezentanta CSM Bacău, Alexandra Creangă.

Pentru arcaşii orădeni urmează un sezon competiţional aglomerat, la care încă nu se ştie cum vor putea participa având în vedere lipsa unei finanţări constante care să permită conducerii clubului previziuni legate de deplasarea la competiţii.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri