Surpriză a polițiștilor bihoreni pentru o adolescentă din Fânațe care împlinește 14 ani pe 20 iulie

Andra, o adolescentă din localitatea bihoreană Fânațe, are 14 ani, începând de azi, viața înainte și o tolbă plină de vise și speranțe. Însă, cea mai mare dorință a sa este cea de a deveni polițistă.

Deși este doar în clasa a 8-a, Andra știe deja care este traseul profesional pe care dorește să îl parcurgă la absolvirea studiilor liceale, visul acesteia fiind să urmeze cursurile Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” din București.

Tânăra spune că dorește să îmbrace uniforma de polițist pentru că iubește dreptatea, dar în primul rând oamenii, pe care dorește să îi ajute din postura de om al legii.

Și pentru că astăzi este ziua sa de naștere, cu complicitatea familiei, polițiștii Secției nr.10 de Poliție Rurală Ștei au contribuit la bucuria tinerei, făcându-i o surpriză, pe care cu siguranță și-o va aminti, peste timp.

Două polițiste bihorence, din cadrul respectivei secții de poliție, au descins, la orele amiezii, la locuința adolescentei, într-un autoturism de serviciu, „înarmate” cu un buchet de flori, un tort și urări calde, care i-au adus tinerei zâmbetul pe buze și bucurie în suflet.

Reacția Andrei la vederea surprizei pregătite de polițiștii bihoreni a fost cadoul pe care ni l-a făcut, la rândul ei, adolescenta. Manifestarea sa de bucurie, specifică minunatei vârste, pentru care îi mulțumim, ne dă aripi să mergem mai departe!

Din partea polițiștilor bihoreni, LA MULȚI ANI, ANDRA! Îți mulțumim că ne ești alături, împrumutându-ne din energia ta pozitivă și îți dorim ca toate visele să îți devină realitate!

Distribuie informația
Alte știri