Surpriză mare la Oradea. FC Bihor, egal cu Dinamo în Cupa României

foto: FB/ Fc Bihor

FC Bihor a reușit să țină piept unei echipe de primă ligă, în etapa a doua din grupele Cupei României. Echipa antrenată de Florin Farcaș a fost chiar peste adversar în prima repriză când ar fi trebuit să primească o lovitură de la 11 metri.

Golurile s-au marcat în repriza secundă. Imediat după pauză, Ricardo Grigore a deschis scorul (min 48) pentru echipa din SuperLigă, însă execuția lui Andrei Popa (min 84) a fost cea care a stabilit scorul final, 1-1.

Pentru FC Bihor Oradea, echipa clasată pe poziția a 5-a, a fost primul punct obținut, dar unul uriaș, având în vedere că a venit în compania unei formații din SuperLigă.

Per ansamblu, cred că am fost egalii lui Dinamo. Ne place în nocturnă, dar trebuie să remarcăm publicul, care a fost extraordinar. Le mulțumim, fără suporteri echipa nu ar fi avut această atitudine. Mă bucur că am putut să mulțumim acest public frumos. Nu e ușor, dar am făcut-o pentru ei. Vrem să-i facem fericiți pentru că fotbalul e iubit la Oradea”, a spus Florin Farcaș la finalul partidei

Palmaresul istoric al lui Dinamo în Cupa României este unul impresionant, cu 13 trofee câștigate și alte 10 finale disputate. 

Distribuie informația
Alte știri