Surpriză pe Aeroport: a fost sărbătorit pasagerul cu numărul 100.000

Andrea Raluca Titirișcă Vasilescu este pasagerul cu numărul 100.000 pentru Aeroportul Internațional Oradea! Tânăra a avut parte de o surpriză pregătită de președintele Consiliului Județean Bihor, Pásztor Sándor, și de comandantul aeroportului, Gheorghe Pasc. Andrea Raluca Titirișcă Vasilescu s-a îmbarcat luni, 25 septembrie 2017, în cursa Blue-Air, Oradea-București.
La momentul marcării acestui record, Pásztor Sándor a declarat: “În 2016, pe Aeroportul Internațional Oradea s-a înregistrat un număr de 42.000 pasageri. Suntem în luna septembrie și sărbătorim pasagerul cu numărul 100.000. Ne dorim ca până la finalul acestui an, numărul pasagerilor să se îndrepte înspre 200.000. Aceasta înseamnă dezvoltare pentru județul Bihor și Aeroport”.

Aeroportul Oradea se află pe un trend ascendent datorită curselor internaționale Londra, Milano, Barcelona, Memmingen, dar și curselor interne, cu program de vară diversificat care a cuprins zborurile spre București și Constanța. La începutul lunii noiembrie va debuta o nouă cursă internațională, Oradea – Düsseldorf, iar din 2018, Aeroportul Internațional Oradea va avea un terminal modern.

Distribuie informația
Alte știri