Surprize pentru cei mici dar si pentru insotitorii lor la Kids Fest Oradea

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, in Cetatea Oradea se deruleaza un eveniment inedit, care se va întinde pe parcursul a patru zile, 1 – 4 iunie și care se numește Kids Fest Oradea.
Organizatorii au pregatit multe surprize, atât pentru copii, cât și pentru adulții care îi însoțesc.

Curtea interioară a cetății va fi folosită pentru spectacole și tot aici se va amenaja un spațiu de joacă special, la fel ca cel organizat în cadrul Târgului de Paști în Piața Unirii.
Evenimentul se deruleaza pana duminica, 4 iunie, in intervalul orar 10-20. Sunt activități diverse, de la spectacole de teatru ale trupelor orădene, dar și ale trupelor din judeţele vecine, jonglerii, spectacole de magie, ateliere de creație, până la copaci vorbitori pe catalige sau păpuși uriașe vesel colorate.
De asemenea sunt pregatite zece ateliere de creație pentru copii. Acestea sunt: Atelier Casa Meșteșugărească Oradea, Atelierul Olarului, Atelier Micul Patiser, Atelier de Luterie, Atelierul de florărit etc.

Astazi, de 1 iunie, copiii vor putea lua parte și la un Atelier de creație pe teme de Astronomie, puse la dispoziţie de Asociația Astro Club Meridian Zero (orele 16:00-19:00). Tot pe data de 1 iunie, Asociația Noua Acropolă va pune la dispoziția celor mici un Atelier de experimente științifice și Ateliere creative de oregami și pictură (intrare liberă).

În închiderea evenimentului, pe data de 4 iunie, în parteneriat cu Festivalul de Teatru pentru Copii Arcadia, copiii se vor putea bucura de Parada Personajelor de Poveste, care va marca deschiderea festivalului cu același nume, iar de la ora 18:00 pe scena evenimentului va avea loc un spectacol cu baloane uriașe de săpun: Plouă cu Baloane – Dr. Bubble și Milkhake – semifinaliştii din cadrul emisiunii TV „Românii au Talent”.

Distribuie informația
Alte știri