Surse: sef nou la Politia Bihor

La mai bine de jumatate de an de la instalarea in functia de sef al Inspectoratului Judetean de Politie Bihor, comisarul-sef, Adrian Bucur va ceda functia in urmatoarele zile.

Surse din cadrul institutiei sustin ca in locul acestuia va fi instalat comisarul-sef Alin Hanis, proaspat revenit de la Satu Mare, unde a condus Politia Judeteana , ca interimar. Imputernicirea fostului sef al Politiei Municipiului Oradea la conducerea Inspectoratului Satu Mare a expirat în data de 7 mai.

Alin Hanis are 42 de ani, este nascut la Stei, căsătorit si are doi copii. A absolvit Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”, in promoția 1997, arma grăniceri.

Comisarul șef de poliție, Adrian Catalin Bucur, a fost imputernicit sa preia conducerea Inspectoratului de Politie Bihor, dupa destituirea chestorului Liviu Popa, in toamna anului trecut. Bucur l-a inlocuit pe Popa si in perioada in care acesta a fost la conducerea Inspectoratului General al Politiei Romane, intre 01.04.2010 – 15.05.2012 dar a renuntat la functie in momentul revenirii chestorului la Oradea.

Distribuie informația
Alte știri