Susţine educaţia, participând la Qubiz Bike Ride!

Qubiz, în parteneriat cu Asociaţia Woodfellas, dă startul înscrierilor pentru a doua ediţie a concursului de ciclism Qubiz Bike Ride. Acesta va avea loc sâmbătă, 16 iunie în zona Ştrandul cu Valuri – 1 Mai.

Cu trei trasee diferite, Qubiz Bike Ride e deschis bicicliştilor de orice vârstă şi orice nivel de experienţă. Traseul Race – 28km se adresează celor experimentaţi, iar Open – 14km este pentru cei care preferă un ritm mai lejer. La cel de-al treilea traseu, Cursa Familiei, se pot înscrie copii însoţiţi de un aparţinător (părinte, mătuşă etc). Mai multe detalii despre trasee şi premiile pentru fiecare categorie sunt disponibile pe site-ul evenimentului, https://qubizbikeride.ro/.

Anul acesta, taxa de înscriere la Qubiz Bike Ride va fi donată în întregime către Fondul de Burse şi Fondul Ştiinţescu, proiecte derulate de Fundaţia Comunitară Oradea. În momentul înscrierii la concurs, concurenţii vor putea alege proiectul înspre care vor să doneze banii. Taxa de înscriere va fi de 35 de lei/persoană. Cei interesaţi se pot înscrie online până vineri, 15 iunie, ora 12:00 pe https://qubizbikeride.ro/.

Distribuie informația
Alte știri