Sute de camioane aşteaptă cu orele în vămile din vest pentru a intra în Ungaria. E valabil şi pentru Borş

foto/ arhiva

UPDATE: Soferii sustin ca timpul de asteptare este de cel putin 10 ore

Sute de camioane au ajuns încă de luni seară la graniţa cu Ungaria, în toate vămile, iar la ora 23.00 ţara vecină a ridicat restricţia pentru tranzit pentru vehiculele cu capacitate de peste 7,5 tone, anunță news.ro.

Potrivit aplicaţiei online a Poliţiei de Frontieră, la Vărşand, se aşteaptă 500 de minute, însă aici sunt doar două artere de ieşire pentru camioane. La Borş, în Bihor, se aşteaptă 200 de minute (trei artere), la Petea, în Satu Mare, se aşteaptă 240 de minute (o arteră), iar la Nădlac I se aşteaptă o oră (două artere).

Aglomeraţia de la frontiera cu Ungaria va dura cel puţin 24 de ore, timp în care alte sute de camioane vor ajunge la graniţă. Tranzitarea punctele de trecere a frontierei de autoturisme şi autocare nu este afectată de aglomeraţia de pe arterele dedicate camioanelor.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri