Sute de locuinte din Oradea si Sanmartin au ramas fara caldura si apa calda

O avarie pe reţelele vechii Magistrale 5 i-a lasat pe mii de oradeni dar si pe locuitorii comunei Sînmartin fara căldură şi apă caldă. Inca de aseara angajaţii societăţii Termoficare au observat ca in sistem exista pierderi iar pana la identificarea zonei cu probleme au trecut cateva ore.

In cursul diminetii, angajatii societatii au inceput sa goleasca reteaua, pentru ca să poată remedia defectunea.

In aceste conditii e greu de estimat daca oradenii si cetatenii din Sanmartin vor avea pana la noapte apa calda si mai ales caldura in apartamente. Tot azi au mai fost semnalate mici avarii pe strada Republicii, în zona Terranova, şi în Parcul Traian, în zona BNR. De la inceputul acestui an, in Oradea au fost inregistrate 763 de avarii, insemnand o medie de 3 pe zi.

COMUNICAT TERMOCENTRALE:

În cursul nopții s-a produs o avarie în rețeaua de transport a agentului termic primar în zona Parcului Brătianu care a necesitat izolarea imediată a unui sector al Magistralei nr.4. Pentru remedierea avariei a fost întreruptă furnizarea apei calde și a încălzirii pentru consumatorii alimentați din punctele termice 300, 301, 302, 303, 713, 836 și 1881 . Sunt afectaţi consumatorii, inclusiv cei racordaţi prin puncte termice proprii, situaţi pe str. Dunărea(capătul dinspre str. Republicii), Republicii – parţial, Gh. Dima, Snagovului, Magheru – parţial, Braşovului, Rovine, N. Jiga(capătul dinspre str. Republicii), Delavrancea, Parcului, I. H. Rădulescu, I. Cristea, zona Ştrandului Municipal şi zona Dragoş Vodă.
Totodată, în urma acestei secționări a rețelei primare, vor fi disfuncționalitătăți până la întreruperea furnizării încălzirii şi a apei calde pentru conumatorii alimentati din punctele termice 839, 840, 844, 845, 856, 863, 868, 878, 883, 890 respectiv la punctele termice proprii situate în zona Complex Lotus Center, cartierul Velenţa – parţial, cartierul Prima, cartierele Nufărul 1, Nufărul 3 , 1 Sînmartin, 2 Sînmartin și Băile Felix.
Estimăm că reluarea furnizării agentului termic se va realiza sambătă, 24 decembrie 2016, ora 12.00.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă asigurăm că echipele noastre de specialişti vor face tot posibilul pentru a reduce la minim timpul necesar remedierii problemei apărute.
Pentru informaţii suplimentare, clienţii noştrii pot suna la dispeceratul de urgență TelVerde 0 800 070 800 (număr apelabil gratuit din toate rețelele fixe și mobile).

Distribuie informația
Alte știri