Sute de parfumuri contrafăcute, confiscate de polițiștii bihoreni

La data de 1 aprilie, în jurul orei 14.50, pe D.N. 76, în localitatea Tășad, județul Bihor, polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea – posturile de poliție rurală Sântandrei și Husasău de Tinca au depistat în trafic un bărbat de 45 de ani, din municipiul Turnu Măgurele, județul Teleorman, pasager într-un autoturism, în timp ce deținea, în portbagajul autovehiculului, în vederea comercializării, 464 de cutii cu parfumuri, a câte 50 de ml. fiecare, purtând însemne asemănătoare unor mărci consacrate, susceptibile a fi contrafăcute.

Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor și expertizării, în vederea stabilirii caracterului de originalitate, de către titularii mărcilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

Distribuie informația
Alte știri