„Tabăra prietenilor Bibliotecii” continua la Oradea. Copiii sunt asteptati la Biblioteca Judeteana „Gh Sincai”

 Saptamana viitoare sunt organizate  mai multe evenimente, la Biblioteca Judeteana , in intervalul orar 10-12.
Luni, 18 iulie va avea loc „Lecție și conversație în limba engleză” cu prof. Mariana Tanc, o recenzie sau lectură de carte și vizionarea filmului „Pisicile aristocrate”.
Marți, 19 iulie, va fi o activitate pe bază de abilități și îndemânare – „Confecționarea de figurine din hârtie colorată” cu prof Anya Vereș și „Trenul prieteniei până în SUA”.
Activităţile artistico-plastice organizate sub îndrumarea prof. Cătălina Kuibus și „Trenul prieteniei până în Germania” se vor derula miercuri, 20 iulie.
Joi, 21 iulie, vor avea loc activități artistico-plastice și de pictură cu prof. Viorica Dobran și activități de îmbunătățire a abilităților personale cu prof. Florica Cadar, iar la final „Trenul prieteniei până în Rusia”.
In ultima zi lucratoare a saptamanii se vor derula activități preventive prezentate de comisarul șef Ioana Indrieș, de la Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Bihor.
Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri