Tabere gratuite pentru studenți / ”Distracția din tabără continuă și iarna”

Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalității de Șanse organizează un nou program de tabere studențești, de data aceasta de iarnă. Acestea se vor desfășura pe două serii a câte 5 nopți, în perioada 10-23 Februarie (seria I: 10-15 februarie, respectiv seria II: 18-23 februarie. Cazarea și masa vor fi asigurate, astfel studenții beneficiari vor suporta doar costul transportului.

Pentru a se înscrie în cadrul programului de tabere, studenții trebuie: să fie înmatriculați la o formă de învățământ cu frecvență, să fie integraliști și să aibă vârsta de până la 35 de ani. Studenții de anul 1 licență/master care nu au situația încheiată pe semestrul întâi nu se pot înscrie.

Completarea cererii tip și transmiterea acesteia către secretariatul facultății sunt necesare pentru înscriere. În cazul situațiilor speciale, trebuie transmisă alături de aceasta și dovada implicării în activități extracuriculare sau dovada încadrării în cazurile sociale. Verificați site-ul facultății la care studiați pentru a afla până când puteți depune documentele și dacă le puteți transmite și în format on-line.

𝐈̂𝐧 𝐮𝐫𝐦𝐚 𝐩𝐫𝐨𝐩𝐮𝐧𝐞𝐫𝐢𝐢 𝐔𝐧𝐢𝐮𝐧𝐢𝐢 𝐒𝐭𝐮𝐝𝐞𝐧𝐭̦𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐝𝐢𝐧 𝐑𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐢𝐚, 𝐢̂𝐧𝐜𝐞𝐩𝐚̂𝐧𝐝 𝐝𝐞 𝐚𝐧𝐮𝐥 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭𝐚, 𝐬𝐭𝐮𝐝𝐞𝐧𝐭̦𝐢𝐢 𝐜𝐮 𝐝𝐢𝐳𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢 𝐯𝐨𝐫 𝐩𝐮𝐭𝐞𝐚 𝐬𝐨𝐥𝐢𝐜𝐢𝐭𝐚 𝐢̂𝐧 𝐜𝐞𝐫𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐭𝐢𝐩 𝐬𝐚̆ 𝐟𝐢𝐞 𝐢̂𝐧𝐬𝐨𝐭̦𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐭𝐚𝐛𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐚𝐧𝐚 𝐝𝐞𝐬𝐞𝐦𝐧𝐚𝐭𝐚̆ 𝐜𝐚 𝐚𝐬𝐢𝐬𝐭𝐞𝐧𝐭 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐝𝐞 𝐜𝐨𝐦𝐢𝐬𝐢𝐚 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐜𝐚𝐥𝐚̆, 𝐢̂𝐧 𝐥𝐢𝐦𝐢𝐭𝐚 𝐥𝐨𝐜𝐮𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐚𝐥𝐨𝐜𝐚𝐭𝐞 𝐮𝐧𝐢𝐯𝐞𝐫𝐬𝐢𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢𝐢.

Distribuie informația
Alte știri