Tâlhari de mici. Doi tineri orădeni, bănuiți că au agresat o femeie și i-au furat telefonul, au fost arestați

Miercuri, 6 noiembrie a.c., polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea au identificat și cercetat doi tineri de 19 și 14 ani, ambii din municipiul Oradea, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii orădeni îi bănuiesc pe aceștia că în cursul aceleiași zile, în jurul orei 18.30, ar fi acostat o tânără de 23 de ani, din Oradea, care se deplasa pe strada Muzicii din Oradea, pe care ar fi agresat-o și i-ar fi sustras un telefon mobil pe care aceasta îl avea în buzunarul pantalonilor, cauzându-i leziuni care au necesitat pentru vindecare 1 – 2 zile de îngrijiri medicale și un prejudiciu estimat la 900 de lei.

Telefonul sustras a fost recuperat de polițiștii orădeni de la cei în cauză.

În urma extinderii cercetărilor și administrării probatoriului în cauză, polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea i-au reținut pe cei doi tineri, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Joi, 7 noiembrie a.c., aceștia au fost prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei Oradea cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată. Judecătorul de Drepturi și Libertăți din cadrul Judecătoriei Oradea a admis propunerea procurorului și a emis pe numele celor doi tineri câte un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celor doi orădeni.

Distribuie informația
Alte știri