Talharie in Holod. Doi tineri, arestati dupa ce au jefuit o octogenara

Doi tineri bănuiți că ar fi tâlhărit o octogenară din Holod au fost reținuți  si ulterior arestați de magistrați. Cei doi au 22 respectiv 20 de ani

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii beiușeni îl bănuiesc pe tânărul de 22 de ani că în cursul nopții, în jurul orei 01.30, având fața acoperită, ar fi pătruns prin escaladarea gardului în locuința unei femei de 87 de ani, din comuna Holod. Ar fi amenințat-o și ar fi îmbrâncit-o pentru a pătrunde în locuință, de unde, dintr-un sertar, ar fi sustras 60 lei.

De asemenea, tânărul de 20 de ani este bănuit că l-ar fi însoțit pe acesta, l-ar fi ajutat să intre în locuință și ar fi asigurat paza locului faptei, pentru a-și asigura scăparea.

Cei doi au fost identificați și depistați de polițiști la scurt timp de la primirea sesizării, miercuri, în jurul orei 14.00. Prejudiciul a fost recuperat de polițiști de la cei doi tineri.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Beiuș a admis propunerea procurorului și a emis pe numele celor doi tineri mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Distribuie informația
Alte știri