TALHARIE  la Beius. Un tanar a fost arestat dupa ce sambata a furat o borseta cu 800 de euro. COMUNICAT

Sâmbătă, 23 iulie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Beiuș au identificat și reținut pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor un bărbat de 27 de ani, din localitatea Vașcău, județul Bihor, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie.

Bărbatul de 27 de ani este bănuit de polițiștii beiușeni că, sâmbătă, 23 iulie a.c., la ora 22.00, ar fi deposedat, prin violență, un bărbat care se deplasa pe o stradă din municipiul Beiuș, de o borsetă în care avea 800 de euro și 600 de lei, două telefoane mobile și alte bunuri personale, cauzându-i un prejudiciu declarat de 5.000 lei. Prejudiciul a fost recuperat parțial de polițiștii beiușeni.

Luni, 25 iulie a.c., cel în cauză a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Beiuș și la Judecătoria Beiuș cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracțiunilor de tâlhărie.

Magistrații din cadrul Judecătoriei Beiuș au emis pe numele bărbatului de 27 de ani un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Polițiștii beiușeni continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză și pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat.

FOTO: aradon.ro

Distribuie informația
Alte știri