Talharie pe malul Crisului. Un tanar de 18 ani a ajuns in arest

 

Polițiștii orădeni  bănuiesc un tanar de 18 ani  că, la 4 septembrie a.c., la ora 17.20, pe malul râului Crișul Repede din municipiul Oradea, ar fi deposedat un orădean de un telefon mobil și de o bicicletă, cauzând un prejudiciu declarat în valoare de 600 lei.

Miercuri, 7 septembrie a.c., cel în cauză a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea și la Judecătoria Oradea cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie. Magistrații din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea au emis pe numele tânărului ani un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările p.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri