Tânăr bihorean, autor al mai multor furturi din locuințe, ajuns în arest

Miercuri, 22 februarie a.c., în urma administrării probatoriului, polițiștii Secției nr.9 de Poliție Rurală Cefa  – Postul de Poliție Avram Iancu au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor față de un tânăr de 23 de ani, din localitatea Tămașda, județul Bihor, bănuit de comiterea, în concurs, a  trei infracțiuni de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din Avram Iancu îl bănuiesc pe tânărul de 23 de ani că, în perioada 16 ianuarie – 7 februarie a.c., ar fi pătruns prin efracție în trei locuințe din localitatea de domiciliu și ar fi sustras diverse bunuri.

Astfel, acesta este bănuit că, în perioada 16 ianuarie – 5 februarie a.c., ar fi profitat de faptul că ușa de acces în curtea unui imobil nelocuit din Tămașda fusese lăsată închisă, dar neasigurată și ar fi pătruns în interior, iar apoi, prin efracție, în locuință și ar fi sustras o boxă audio, cauzând un prejudiciu estimat la 2.000 de lei. 

De asemenea, polițiștii îl bănuiesc pe tânărul de 23 de ani că, la 4 februarie a.c., în intervalul orar 19.00 – 20.00, ar fi pătruns, tot pe ușa lăsată neasigurată, în anexa unei alte locuințe din Tămașda și ar fi sustras un  motoferăstrău, cauzând un prejudiciu estimat la 2.500 de lei.

Același tânăr este bănuit că, în perioada 4 – 7 februarie a.c., ar fi pătruns prin efracție în anexa unei locuințe din aceeași localitate și ar fi sustras o motocositoare, cauzând astfel un prejudiciu de 500 de lei.

Prejudiciul total cauzat astfel a fost estimat la 5.000 de lei și a fost recuperat integral de polițiștii bihoreni.

Polițiștii Postului de Poliție Avram Iancu din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor  continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Salonta, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

Distribuie informația
Alte știri