Tânăr bihorean de 21 de ani, prins drogat la volan pe DJ 797/B. A ajuns în arest

politia droguri

Miercuri, 13 martie a.c., în urma administrării probatoriului, polițiștii Secției nr.9 de Poliție Rurală Cefa au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor față de un tânăr de 21 de ani, din comuna Mădăras, județul Bihor, bănuit de săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care se afla sub influența unor substanțe psihoactive.

În aceeași zi, la ora 08.17, pe drumul județean 797/B, în localitatea Mădăras, județul Bihor, acesta a fost depistat în trafic, de polițiștii Secției nr.9 de Poliție Rurală Cefa, în timp ce conducea un autoturism, existând suspiciunea că ar fi consumat substanțe psihoactive..

În urma testării tânărului de 21 de ani cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Polițiștii Secției nr.9 de Poliție Rurală Cefa continuă cercetările în cauză sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Salonta.

*

Distribuie informația
Alte știri